Novice iz NK Kresnice

Spomladanska delovna akcija članov in podpornikov kluba v športnem parku Kresnice

Vodstvo NK Kresnic je organiziralo delovno akcijo ureditve in čiščenja športnega parka.  V soboto, 6.4.2024 se je akcije udeležilo preko 40 članov in podpornikov društva. Pri akciji so z donacijami sodelovali in pomagali  IAK Kresnice, KGZ Litija, Šuštartrans d.o.o., Keramix d.o.o., T3Tech d.o.o , Gasilsko društvo Kresnice in Jakoš Roman. Akcija je potekala preko celega dneva, NK Kresnice je poskrbel za hrano in pijačo.

Celotni športni park je bil pokošen, prebarvana ograja ob dvorani, prebarvani goli, prebarvane klopi za gledalce, urejen preostali del tribune, kjer so bilo odstranjeno vso grmičevje, ki se je zaraslo v zadnjih letih. Pred večnamensko dvorano so se na novo zasadile rože, prebarvala korita, s pomočjo gasilske cisterne smo očistili pročelje dvorane in dvorišče pred dvorano.

Na novo se je s peskom preplastilo dvorišče ob in za večnamensko dvorano.

Aktivni so bili tudi mladi, ki so aktivno sodelovali in sicer so očistili grmičevje ob pomožnem igrišču in prebarvali gole na asfaltnem igrišču.

Urejeno je bilo tudi igrišče in sicer je bilo pokošeno, povaljano in pognojeno z umetnim gnojilom.

Akcija se je zaključila v večernih urah z druženjem vseh udeležencem.

NK Kresnice se zahvaljuje vsem udeležencem akcije ter vsem zgoraj navedenim donatorjem, ki so prispevali, da smo lahko akcijo uspešno izpeljali.